Leer STARS kennen


Tof dat je onze website hebt gevonden! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hebt gedaan. Ben jij op zoek naar rust, vrede in je hart en wil je meer van God weten? Bezoek dan eens een dienst van STARS.


 

STARS @ Sunday

Normaal komen we twee keer in de maand bij elkaar in PitStop, een jongerencentrum in het noorden van Eindhoven. Dit hebben we voor de eerste helft in 2018 tijdelijk even stopgezet, omdat we ons als leiding willen bezighouden met de opbouw van STARS. De diensten zijn eenvoudig van opzet, we bidden, we zingen een paar nummers en daarna is er vaak een praatje waarin de bijbel uitgelegd wordt. Soms aan de hand van een video, of een powerpoint.

Tijd & Locatie

Onze diensten beginnen om 16.30. Kijk op de homepagina voor meer info en de tijden. Je mag komen wanneer je wil en weggaan wanneer je dat wil.

Vragen

Tuurlijk! Je bent van harte welkom, wie je ook bent, wat je ook doet of waar je ook mee zit. We zijn er voor iedereen, en we verplichten je tot niets.
Nee, dat is niet verplicht, maar wel gezellig. We eten rond 18u, maar als je eerder weg wil, dan kan dat natuurlijk. Als je wil mag je wat eten meebrengen, dat doen we allemaal.
Verder hopen we dat je een keer langskomt! We komen elke woensdagvond bij elkaar. Wil je eerst meer weten, dan kun je ons mailen (info@starseindhoven.nl) of je kunt ons bellen.

Wat kan ik verwachten

Onze bijeenkomsten staan open voor iedereen. Op woensdagavond hebben we een programma van koffie/thee drinken, we doen een studie uit de bijbel en we praten hierover in groepjes. Daarna sluiten we af en daarna blijven sommigen nog even hangen om na te kletsen./

Get connected

Je kunt STARS op Facebook vinden. Ook op twitter zijn we te volgen (@STARS_Eindhoven).